El podeu prendre per sopar, si heu fet un dinar molt abundant, o com a entrant en un àpat més lleuger... Us ajudarà a equilibrar l'organisme perquè és remineralitzant i afavoreix l'eliminació de líquids (ja sabeu que els menjars salats i forts que s'acostumen a prendre quan hi ha celebracions i també la ingesta d'alcohol fan que el cos retingui més líquids del que seria normal).
També va molt bé quan agafem fred o ja estem refredats: en aquests casos us recomano que hi afegiu una mica de miso (millor si és del més fosc, el hatcho) i una mica de gingebre fresc ratllat. Ja veureu com us escalfa!
BROU DEPURATIU DE VERDURES
Es pot deixar preparat a la nevera i anar consumint-lo al llarg de la
setmana (aguanta bé uns 4-5 dies).
Ingredients:
-
aigua mineral (la quantitat
variarà en funció de la quantitat de brou que vulguis fer)
-
verdures de
base: api, col, ceba i nap
-
altre
verdures: porro, xirivia...
-
una tira d’alga
kombu
Es posen les verdures tallades i el tros d’alga
dins d'una olla. Es cobreixen els
ingredients amb l’aigua. Es posa al foc i es deixa
bullir a foc lent durant uns trenta minuts. S’apaga el foc i es cola.
Es pot amanir amb unes gotes de salsa de soja.
Salut al plat... i bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada